NAGRAĐENI UČESNICI TURNIRA ”TROFEJ VOŽDOVCA 2014.”

U svečanoj sali Opštine Voždovac, u petak, 22. avgusta 2014. godine održan je prijem i konferencija za štampu kod predsednika opštine Voždovac Aleksandra Savića, povodom turnira „Trofej Voždovca 2014.“ održanog tokom avgusta meseca, u kome su učestvovali amaterski seniorski fudbalski klubovi sa teritorije Voždovca.

Turnir se igrao po grupama na dva sportska terena, čiji su domaćini bili fudbalski klubovi „Torlak“ iz Kumodraža i „Heroj 1925“ iz Jajinaca.

Član Veća Opštine zadužen za sport Milan Todić, zahvalio se klubovima što su uzeli učešće u turniru i izrazio nadu da će ovaj vid fudbalskog nadmetanja prerasti u tradicionalnu manifestaciju.

Predsednik opštine Voždovac Aleksandar Savić zajedno sa predsedikom SO Voždovac Aleksandrom Mirkovićem čestitao je i uručio učesnicima turnira zahvalnice i po pet fudbalskih lopti kao nagradu za učestvovanje u turniru „Trofej Voždovca 2014.“, dok je pobednik turnira FK „Torlak“ dobio na poklon od Opštine Voždovac i komplet sportske opreme.

Pored osam fudbalskih klubova, zahvalnice su dobili, na prvom mestu Fudbalski savez Beograda za podršku i organizaciju turnira, MUP „Voždovac“, Dom zdravlja Voždovac, FK „Voždovac“, medijski sponzori, kao i svi ostali koji su doprineli da se ovaj sportski događaj na Voždovcu održi u rangu vrhunskih turnira.

Svečani prijem uveličali su i zamenik predsednika Skupštine grada Beograda Andrea Radulović, član Gradskog Veća Vesna Ivić, zamenik Gradskog sekretara za sport i omladinu Dejan Remetić i Nedeljko Radulović iz Gradskog sekretarijata za sport i omladinu.

Podelite vest: