POZIV PRIVREDNICIMA NA „VOŽDOVAČKI POSLOVNI FORUM“

forumRadi sprovođenja lokalnih mera politike u cilju poboljšanja poslovne klime kao i upoznavanja privrednika sa zakonskim promenama koje su nastupile, 21. avgusta u zgradi opštine Voždovac sa početkom u 14 časova održaće se „Voždovački poslovni forum“.

Predavači su predstavnici Ministarstva rada, zapošljavanja i socijalne politike, PIO fonda, Nacionalne službe za zapošljavanje, Poreske uprave i Kluba privrednika opštine Voždovac, koji će upoznati učesnike Foruma sa izmenama u Zakonu o radu, Zakonu o penzijsko-invalidskom osiguranju, ali i o trenutnoj ponudi i potražnji poslova. Učesnici će biti obavešteni i o Sajmu zapošljavanja čije je održavanje planirano u narednom periodu.
Svi zainteresovani privrednici se mogu prijaviti za učešće na Forumu do srede, 20. avgusta do 14:00 slanjem mejla savetniku predsednika Vuku Mirčetiću na vuk.mircetic@vozdovac.rs. Mejl nasloviti „Voždovački poslovni forum“, a u telu poruke navesti ime preduzeća koje se prijavljuje, kao i imena delegiranih predstavnika sa brojevima telefona. Molimo da privredni subjekti ne prijavljuju više od dve osobe, kako bi što veći broj privrednika mogao da bude upoznat sa temama koje se obrađuju.

Podelite vest: