VELIKI ODAZIV VOŽDOVAČKIH OSNOVACA U AKCIJI BESPLATNIH TRENINGA

Voždovački osnovci, koji su se prethodno prijavili na željene sportske aktivnosti, imaju priliku da tokom avgusta besplatno treniraju u jednom od 15 voždovačkih klubova koji su ponudili različite sportske sadržaje i uzeli učešće u akciji „Sportski avgust na Voždovcu“.

Član Veća opštine Voždovac Milan Todić, posetio je Atletski klub „Voždovac“ i proveo divno popodne sa decom i trenerima kluba koji su svojim zalaganjem omogućili voždovačkim osnovcima da nauče osnovne veštine odbojke i atletike.

Pored Atletskog kluba, Milan Todić obišao je i Tekvondo klub „Beograd“, gde su se brojni mališani oprobali u jednoj od najpopularnijih borilačkih veština, kao i Rukometni klub RSCS „Voždovac“ gde će besplatni treninzi trajati do 19. avgusta, s obzirom da klub odlazi na već zakazane pripreme.

Ekipama Sportskog žurnala i Vodiča za roditelje, koji su takođe obišli besplatne treninge u voždovačkim klubovima, Milan Todić izjavio je da je akcija ”Sportski avgust na Voždovcu” pokrenuta sa idejom da se deca, koja svoj raspust provode u Beogradu, usmere ka sportu i tako svoje slobodno vreme iskoriste na pravi način sa željom da ova akcija postane tradicija. Cilj ove akcije je da sportske aktivnosti približimo deci kao i da ih usmerimo na pravi način.

Podelite vest: