MALIM FUDBALOM ZA RIPANj

juli-2014-036Nastavljena je humanitarna akcija „Srcem za Ripanj“ koja je organizovana u okviru manifestacije „Dani Milana Đ. Milićevića“, koji se tradicionalno održavju svake godine u junu mesecu.

Omladinci FK ”Minel” u subotu, 21. juna 2014. godine, svečano su otvorili noćni turnir u malom fudbalu koji će se u narednom periodu održavati na fudbalskom terenu MZ ”Ripanj”.

Tokom turnira snage će odmeriti 13 ekipa, a završetak je planiran za subotu 5. jula 2014. god. kada će se proglasiti pobednik.

Podršku ovoj humanitarnoj akciji pružili su i predstavnici GO Voždovac, predsednik Skupštine opštine Aleksandar Mirković i članovi Veća opštine, Milan Todić i Relja Ognjenović.

Akcija „Srcem za Ripanj“ je humanitarnog karaktera, a prikupljena sredstva od prodaje ulaznica biće uplaćena na namenski račun za pomoć poplavljenima u Ripnju, kao i za sanaciju štete od poplave usled koje su oštećene prostorije na terenima FK „Minel“ i sanaciju krova Doma kulture Ripanj, koji je oštećen u obilnim majskim padavinama.

Podelite vest: