NOVA ČESMA U NASELjU BRAĆE JERKOVIĆ

Na platou ispod Maksija u naselju Braće Jerković pored fontane postavljena je i česma, koja će ubuduće žitelje ovog dela Voždovca svojom hladnom vodom osvežavati, naročito u predstojećim toplim letnjim danima.

Postavljenu česmu u utorak, 17. juna 2014. god. svečano su u rad pustili Aleksandar Savić, predsednik GO Voždovac, Svetozar Veselinović, v.d direktora JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ i zamenik direktora Vlado Sekulić. Predsednik Savić naveo je da je na inicijativu Gradske opštine Voždovac, u ime građana naselja Braće Jerković, JKP „Beogradski vodovod i kanaliacija“ izvelo radove na postavljanju česme i uređenju fontane, u kojima će moći da uživaju kako mlađi, tako i stariji građani ovog voždovačkog naselja. On se zahvalio direktoru BVK i njegovom zameniku koji su pomogli da se ovaj projekat realizuje i izrazio uverenje da će u narednom periodu biti saradnje na još zajedničkih projekata od značaja za žitelje Voždovca. Otvaranju česme prisustvovali su i predsednik SO Voždovac Aleksandar Mirković, kao i članovi Veća opštine Ivana Tomić, Ana Ćirić, Relja Ognjenović, Miloš Stojanović, Milan Todić i Božidar Đorđević.

Na ovaj način pokazan je dobar primer kako opštine i gradska preduzeća mogu da imaju odličnu saradnju, koja rezultira zajedničkim aktivnostima u interesu građana.

Podelite vest: