OTPOČELA AKCIJA “SRCEM ZA RIPANj”

Humanitarna akcija „Srcem za Ripanj“ koja je organizovana u okviru manifestacije „Dani Milana Đ. Milićevića“, koja se tradicionalno održava svake godine u junu mesecu, otvorena je u subotu 14. juna 2014. god. organizovanjem Trofeja Ripanj 2014. na stadionu FSK „Minel“.

Na terenu Softbol kluba „WILD CATS“ pred početak turnira, Vuk Mirčetić, savetnik predsednika GO Voždovac svečano je otvorio manifestaciju i izveo početni udarac, dok je po završetku turnira izvršena dodela medalja najboljima.

Uveče od 20 časova u Domu kulture Ripanj održan je godišnji koncert KUD-a „Milan Đ. Milićević“ iz Ripanja, koji su brojnim posetiocima prikazali folklorne igre i pesme, uz buran aplauz. Svečani koncert ispred GO Voždovac otvorili su Vuk Mirčetić, savetnik predsednika Opštine i Božidar Đorđević, član Veća opštine.

Višednevna akcija „Srcem za Ripanj“ je humanitarnog karaktera, a prikupljena sredstva od prodaje ulaznica, kao i majci sa znakom “Srcem za Ripanj” biće uplaćena na namenski račun za pomoć poplavljenima u Ripnju. Deo sredstava će takošđe biti namenjen i za sanaciju štete od poplave usled koje su oštećene prostorije na terenima FK „Minel“ i sanaciju krova Doma kulture Ripanj, koji je oštećen u obilnim majskim padavinama.

Podelite vest: