DECA SU BUDUĆNOST SRBIJE

Predsednik GO Voždovac, Aleksandar Savić i član Veća Miloš Stojanović, posetili su danas evakuisana lica iz Obrenovca u hotelu N na Voždovcu, gde su smeštaj našle i tri bebe, dve bliznakinje od 3 meseca i jedna novorođena od 20 dana.

Tokom posete evakuisanim licima smeštenim u hotelu N, Aleksandar Savić uručio je pakete pomoći sa neophodnom bebi opremom namenjenoj najmlađim članovima ovog prihvatnog centra, koji su sa svojim roditeljima zbrinuti u hotelu više od deset dana.

U razgovoru sa roditeljima, Aleksandar Savić je istakao da je Opština Voždovac prva gradska opština koja je otvorila prihvatne centre i prva pomogla evakuisanim porodicama iz Obrenovca.

Takođe, Aleksandar Savić se zahvalio direktorki hotela Nadi Đokić na spremnosti da prihvati ugrožene građane iz Obrenovca, kao i na danonoćnoj brizi koju im pružaju. On je naveo da će Opština učiniti sve da ova lica ostanu smeštena u Hotelu N, sve dokle ne bude bezbedan povratak u njihov domove.

Najmlađim članovima ovog prihvatnog centra prethodno su poklon pakete doneli i zamenik predsednika GO Voždovac Marko Sarić i načelnica Uprave Milijana Milosavljević. Prilikom posete, prestavnici Opštine zahvalili su se direktorki Nadi Đokić na humanosti i plemenitosti, s obzirom da je za oko četrdeset ugroženih lica obezbeđen odličan smeštaj, kuvani obroci, kao i stalna lekarska nega, od strane dežurne lekarske ekipe Doma zdravlja „Voždovac”.

Podelite vest: