JOŠ JEDNI OTVORENI RAZGOVORI SA GRAĐANIMA

Skupstina1Akcija „Razgovor sa predsednicima kućnih saveta“, nastavljena je i ove srede 12. marta, u svečanoj sali opštine Voždovac. Cilj tribine jeste da građani direktno izlože svoje probleme opštinskom rukovodstvu i predstavnicima javnih komunalnih preduzeća i da se brže i efikasnije pristupi rešavanju nekima od brojnih komunalnih problema voždovačkih naselja.

U skupštinskoj sali bio je veliki broj predstavnika skupština stanara, kao i drugih zainteresovanih građana sa teritorija mesnih zajednica Braće Jerković, Siva Stena, Mitrovo brdo, Medak III i Milorad Medaković.
Najveći broj pritužbi građana ovih naselja bili su problemi sa liftovima u zgradama, lošim krovovima, visokim računima za infostan, nebezbednost i potreba za većim policijskim nadzorom, naročito u večernjim satima…
Učesnici tribine bili su Aleksandar Savić, predsedniku GO Voždovac, Aleksandar Mirković, predsednik SO Voždovac, članovi Veća opštine, kao i predstavnicima javnih komunalnih preduzeća „Vodovod i kanalizacija“, „Zelenilo“, „Infostan“i „Gradsko stambeno“.

Podelite vest: