NAJUSPEŠNIJE ŽENE SA VOŽDOVCA NA PRIJEMU KOD PREDSEDNIKA

Povodom međunarodnog praznika Dana žena – 8. marta, predsednik opštine Voždovac tradicionalno odaje priznanje najuspešnijim ženama Voždovca, u okviru profesije kojom se bave.

Tim povodom predsednik opštine Voždovac Aleksandar Savić je u petak, 7. marta 2014. godine svečanoj sali opštine Voždovac ugostio oko sedamdeset najuspešnijih Voždovčanki, kojima je uručio prigodne poklone.

Predsednik Savić je pozdravio sve prisutne dame i čestitao im praznik, poželevši im puno uspeha i u narednom periodu. Posebno je pozdravio Jelenu Kostić, koja je došla da primi nagradu zajedno sa svoje tri jednomesečne bebe, Kostom, Aleksandrom i Andrijanom.

„Raduje me što su ovde među nama i tri bebe koje su nešto najvažnije za budućnost Srbije“ – rekao je Aleksandar Savić. Najmanje što su rukovodioci ove Opštine mogli da učine je da iz ličnih sredstava prikupe novčani iznos od sto hiljada dinara, kako bi podržali i pomogli ovu mnogočlanu voždovačku porodicu, naveo je predsednik Savić.

U uvodnom delu svečanog programa svoje muzičke numere na harmonici izveli su đaci MŠ „Petar Konjović“, dok su Srbski pravoslavni pojci otpevali četiri numere svojim izvanrednim glasovima. Za kraj su se predstavila i dva plesna takmičarska para odigravši korake valcera i tanga.

Podelite vest: