NASTAVAK RAZGOVORA SA SKUPŠTINAMA STANARA

Sastanak sa predstavnicma skupština stanara Autokomande, Činovničke kolonije, Donjeg i Gornjeg Voždovca održan je u Skupštinskoj sali GO Voždovac u sredu, 5. marta 2014. godine. Uz aktivno učešće građana i predstavnika gradske i voždovačke vlasti sastanak je završen nakon više od tri časa.

Tribinu je otvorio Aleksandar Savić, predsednik Opštine Voždovac, a vodio Aleksandar Mirković, predsednik Skupštine opštine Voždovac.

Na tribini izloženi su brojni problemi građana iz prethodne četiri godine. Građani su se najviše interesovali za probleme u nadležnosti JKP “Gradsko stambeno“, JKP “Zelenilo“, JKP “Beogradski vodovod i kanalizacija“, JKP “Grdaske pijace“. Da li postoji mogućnost otvaranje „igrališta“ za kućne ljubimce kod Autokomande, bolja čistoća u okolini„Voždovačke pijace“,problem nadležnosti kvarova na zajedničkim vodovodnim cevima i način rešavanja naplate pri takvim kvarovima, bila su samo neka od pitanja sa skupa.

Rukovodioci opštine Voždovac i predstavnici javnih komunalnih preduzeća imali su priliku da na neka od pitanja odgovore odmah, dok su ostala predata u pismenom obliku i na njih će biti pismeno odgovoreno u najkraćem roku.

Prema izjavi Aleksandra Savića, predsednika Opštine Voždovac predloženo je da ove tribine budu ubačene u redovne aktivnosti skupštine i tom prilikom je najavio novu tribinu za sledeću sredu, 12. marta 2014. godine sa početkom u 18 časova.

Podelite vest: