PRVI SEMAFOR U JAJINCIMA

Po prvi put u istoriji Jajinci su dobili semafor. Na raskrsnici ulica Bulevara JNA i Vukašina Antića u Jajincima, 28. februara 2014. godine pušten je u rad prvi semafor u tom voždovačkom naselju. Raskrsnicu je zbog visoke frekvencije saobraćaja bilo neophodno regulisati svetlosnom signalizacijom kako bi se povećala bezbednost učesnika u saobraćaju, posebno đaka iz osnovne škole koja se nalazi u neposrednoj blizini.

Sekretar Privremenog ograna Grada Brograda Goran Vesić i predsednik GO Voždovac Aleksandar Savić istakli su da je postavljanje semafora rezultat zalaganja gradskih i opštinskih vlasti za povećavanje bezbednosti učesnika u saobraćaju, posebno najmlađih sugrađana i da je to samo jedan od koraka ka poboljšanju saobraćajne infrastrukture na Voždovcu.

Semafor je aktiviran u prisustvu predstavnika gradske vlasti i predsednika Skupštine opštine Voždovac Aleksandra Mirkovića, članova Veća opštine Ane Ćirić, Relje Ognjenovića i Miloša Stojanovića i savetnika predsednika Vuka Mirčetića.

Podelite vest: