PREDSTAVNICI OPŠTINE VOŽDOVAC POSETILI VRTIĆ „PLAVI ČUPERAK“

Predstavnici GO Voždovac i narodna poslanica Marija Obradović obišli su u četvrtak, 14. novembra 2013. godine vrtić “Plavi čuperak” u naselju Braće Jerković.

Decu su posetili članovi Veća opštine Aleksandar Savić i Vlado Sekulić, koji je tom prilikom naveo je da je Opština tokom 2012. god. generalno renovirala krov na vrtiću koji je prokišnjavao, urađena je kišna kanalizacija, zamenjeni su oluci i urađeni prilazi zgradi.

„Danas smo došli da mališanima pomognemo, obezbedili smo 100 kg praška, fudbalske i odbojkaške lopte, a Peđolino i mađioničar su im priredili predstavu da im ulepša ove tmurne jesenje dane.
Na prvom mestu strategije i razvoja opštine Voždovac nalazi se briga o najmlađima, deci sa posebnim potrebama i starijoj populaciji“ – izjavio je Vlado Sekulić.

Narodna poslanica Marija Obradović navela je da uprkos znatnom umanjenju budžeta oppštine Voždovac od strane grada, nadležni Opštine uspeli da odvoje određana finansijska sredstva i da se neki od značajnih projekata za Voždovčane i privedu kraju. Tako je odvojeno 5,8 miliona dinara za rekonstrukciju vrtića Plavi čuperak i to je odličan primer zašto je neophodna decentralizacija Beograda.

Podelite vest: