ZDRAVO DETINjSTVO BEZ BOLESTI ZAVISNOSTI I ELEKTRONSKOG NASILjA

U svim voždovačkim crkvama u nedelju, 8. septembra 2013. god. posle svete liturgije i molebana održanog za blagosloven početak nove školske godine deci su podeljeni bukvari – bojanice koje je obezbedila odbornica Opštine Voždovac Snežana Mitić.

Prema najavi odbornice Mitić građani Voždovca svake nedelje tokom jeseni moći će da uživaju u raznim kulturno – zabavnim i sportskim aktivnostima u Banjičkoj šumi u okviru programa “Zdravo detinjstvo bez bolesti zavisnosti i elektronskog nasilja”. Ovaj projekat otpočeo je u junu mesecu Bazarom zdravlja, a nastavio se tokom jula i avgusta veselim dečijim danima u Super Veru, kada su deci besplatno ponuđene aktivnosti slikanja, origami, učenje stranih jezika, korektivna gimnastika i joga, ples…

Prvog dana jeseni, mali voždovčani će na izložbi pokazati svoje radove. Povodom uspešno održanih veselih dečijih dana Opština Voždovac je obezbedila poklone svoj deci koja su letos vredno radila volontirajući za vreme različitih manifestacija, kao i nagrade svoj deci koja su ostavila radove za jesenju izložbu.

Početkom oktobra Dr Dragan Vukanić, predsednik Opštine Voždovac, poći će sa decom i roditeljima na izlet u Aranđelovac. Obići će dva hrama Sv. Argangela Gavrila i družiti se sa decom u prirodi na Bukulji, što će ujedno biti nagrada deci koja su leto provela na Voždovcu.

Podelite vest: