ZAVRŠETAK “VESELIH DEČIJIH DANA U SUPER VERU”

veseli-deciji-dani1Povodom zvaničnog završetka manifestacije „Veseli dečiji dani u Super Veru“ u nedelju 22. septembra 2013. god. sa početkom u 12 časova u tržnom centru Super Vero Voždovac (Vojvode Stepe 253, hol na I spratu) biće upriličen bogat kulturni program za decu sa opštine Voždovac. Nakon jednočasovnog kulturnog programa u kome će između ostalih nastupiti „Teatar 13“, plesna trupa „Celtic Rythm“ kao i učenici OŠ „Veselin Masleša“. Zvanični program će se nastaviti šetnjom do Banjičke šume koja se nalazi u neposrednoj blizini gde će deca sa roditeljima biti u prilici da vežbaju sa instruktorima.

Da podsetimo, kulturno-sportsku manifestaciju „Veseli dečiji dani u Super Veru“ organizovali su Snežana Mitić, odbornica opštine Voždovac i član upravnog odbora Internacionalnog kluba žena i UG „Radom za radost“ u okviru projekta „Zdravo detinjstvo”-bolesti zavisnosti i elektronskog nasilja. Manifestacija je trajala od 15. jula do 1.septembra u tržnom centru Super Vero Voždovac.

Pozivamo svu decu sa Voždovca i njihove roditelje da se pridruže završnoj manifestaciji „Veseli dečiji dani u Super Veru“ .

Podelite vest: