U GO VOŽDOVAC ODRŽANA JAVNA PREZENTACIJA PLANA DETALjNE REGULACIJE

U prostorijama GO Voždovac održana je 11. septembra 2013. godine Javna prezentacija Plana detaljne regulacije za zonu komercijalnih i privrednih sadržaja duž auto-puta Beograd – Niš južno od naplatne rampe Bubanj Potok –celina 1.
Predsednik GO Voždovac dr Dragan Vukanić obratio se građanima i naveo da je ovo prvi plan koji je urađen za podavalsko područje i koji otvara mogućnosti za razvoj sadržaja kao što su turizam, sport i rekreacija. Izrada ovog plana predstavlja početak korišćenja potencijala koje pruža Avala i saobraćajnice kao što su auto-put i autoputska obilaznica – naveo je Vukanić.
Prezentaciji su prisustvovali, pored predstavnika GO Voždovac i građani Zuca i Belog Potoka, koji su većinom vlasnici zemljišta na koje se Plan odnosi. Pitanja su uglavnom bila vezana za predložena saobraćajna rešenja i namenu planiranih površina.

Podsećamo da se Javni uvid održava do 24. septembra 2013. godine. Plan se može pogledati svakog radnog dana od 9 do 18 časova u prostorijama Gradske uprave – Sekretarijat za urbanizam, u ul. 27. marta 43-45 (sala u suterenu).
Zainteresovana lica mogu tokom javnog uvida svoje primedbe na planirana rešenja pismeno dostaviti Sekretarijatu za urbanizam i građevinske poslove, ul. 27. marta br. 43-45, najkasnije do 24. septembra 2013. godine.

Podelite vest: