OTVORENA KANCELARIJA ZA PRIVREDNIKE U OPŠTINI VOŽDOVAC

Predsednik GO Voždovac, dr Dragan Vukanić otvorio je u sredu, 18. septembra 2013. godine Kancelariju za privrednike u zgradi Opštine. On je tom prilikom rekao da su postojanje Kluba privrednika i otvaranje Kancelarije za privrednike preduslovi za realizovanje ideje o kancelariji za brze odgovore na opštini Voždovac. Ovaj projekat ostvaren je uz pomoć i ideje naših privrednika, kao i zahvaljujući nesebičnoj pomoći Privredne komore Beograda.

Cilj otvaranja ove Kancelarije je da privrednici ne čekaju po redovima, da njihove molbe i zahtevi ne čekaju na realizaciju duže nego što je to potrebno, da mogu da se obrate odgovornim licima zaduženim za privredne resurse u Opštini Voždovac, a da naši mlađi saradnici odrade niz tehničkih detalja u njihovo ime pri obavljanju svih administrativnih poslova, objasnio je dr Vukanić.

U ime svih privrednika sa opštine Voždovac na otvaranju ovakve kancelarije zahvalio se Miodrag Dilparić iz Privredne banke Beograd izrazivši nadu da će privrednici ubuduće u svojoj kancelariji dobiti očekivanu pomoć.

Kancelarija za privrednike radiće svakog radnog dana od 8 do 16 časova, a stručnu i tehničku pomoć moći će da dobiju u sobi 27 u prizemlju zgrade GO Voždovac.

Podelite vest: