GRAĐANI NASELjA BRAĆE JERKOVIĆ I MITROVO BRDO DO DALjEG BEZ GASA

Kabinet predsednika GO Voždovac obaveštava stanovnike naselja Braće Jerković i Mitrovo brdo kojima je u petak, 6. septembra 20213. god. isključen dotok gasa, bez obzira da li su redovne platiše ili ne, da još uvek nemamo zvanični odgovor iz JP “Srbija gas” koje smo kontaktirali na poziv uznemirenih građana koji su ostali bez važnog energenta, kada će problem snabdevanja biti rešen.
U petak smo posle poziva građana koji su ostali bez gasa kontaktirali nadležne u JP “Srbija gas” odakle smo dobili podatak da je problem nastao zbog toga što je distributer LP Gas izgubio licencu. Kako smatramo da građani ne snose ni najmanju krivicu zbog toga, uputili smo zvanični dopis Ministarstvu energetike i JP “Srbija gas” da se nastavi isporuka gasa građanima. Posle naše urgencije predstavnik JP “Srbija gas” Maja Modić javila nam se sa informacijom da će problem snabdevanja građana biti rešen za dan-dva, kao i da će JP “Srbija gas” o čitavom slučaju izdati zvanično saopštenje u medijima. To smo preneli građanima.
Međutim, do danas je gas pušten samo malom broju građana. Iz JP “Srbija gas” saznajemo da priključenja vrše “parcijalno” sa obrazloženjem “zbog merenja stanja”.
Građani su revolitirani jer puna četiri dana nemaju gas a JP “Srbija gas” se ne oglašava sa zvaničnim saopštenjem o dinamici puštanja mreže u rad.

Podelite vest: