ODBOJKA ZA ICU

U Centru za kulturu i sport ”Šumice” u okviru tradicionalne manifestacije ”Voždovačke letnje večeri”, umesto uobičajenih aktivnosti sinoć je odigrana humanitarna utakmica pod nazivom “Odbojka za Icu” kako bi se sakupio novac kojim bi Ivana Đorđević Ica mogla da ode na operaciju očiju u Ameriku.

Akciju su podržale i mnoge poznate ličnosti iz medijskog i javnog života time što su odigrali egzibicioni odbojkaški meč među kojima su: odbojkaški treneri Igor Kolaković, Zoran Terzić, fudbaleri Luka Milunović i Luka Milivojević, rukometaš Vlada Mandić, direktor CKS “Šumice” Ivan Bakić i još mnogi drugi…

Pred prepunom salom centra “Šumice” program je vodio glumac Slobodan Boda Ninković, dok su svojim prisustvom u publici reprezentativke Srbije u odbojci takođe podržale malu Icu.

Akciju su pomogli: Odbojkaški savez Srbije, Privatni klub “Blokaut”, Rvački klub “Partizan”, CKS “Šumice” i mnogi drugi.
Sugrađani koji nisu bili informisani a želeli bi da pomognu maloj Ici da povrati svoj vid to mogu učiniti preko SMS centra tako što će poslati poruku na telefon: 4111, tekst: CENTAR_ODBOJKAZAICU , cena poruke je 100 dinara+ PDV

Inače, manifestacija „Voždovačke letnje večeri“ traje od 10. jula do 31. avgusta 2012. godine, a svi kulturno umetnički programi održavaju se u atrijumu CKS „Šumice“, Ustanička 125 sa početkom u 20:30 časova.

Podelite vest: