BEOGRADSKI TRAK SAJAM NA VOŽDOVCU

Tradicionalna 11. po redu parada starovremenskih automobila, popularnih oldtajmera, startovala je 31. marta 2012. godine sa Beogradskog sajma u 10 časova i posle kraćeg zadražavanja u prostorijama Gradske opštine Voždovac, gde je priređen prijem, nastavila do cilja – Avale, do odmarališta “Radojka Lakić”, gde je organizovano uručivanje plaketa učesnicima.

U zgradi Opštine učesnike je pozdravio član Veća Vlado Sekulić, poželeo im je dobrodošlicu i naglasio da opština sa velikim zadovoljstvom podržava žitelje Voždovca koji neguju tradicionalne manifestacije, kao što je ovo okupljanje fanova oldtajmera.

Paradu oldtajmera organizuje Automobilski forum i zamišljena je tako da se jedne godine organizuje sajam automobila, a naredne trak vozila (privrednih starovremenskih vozila). Tako se najveći broj novinara i gostiju ove godine vozilo u autobusu marke PRAGA – GOŠA iz 1930. godine. U koloni oldtajmera, koje su radoznali građani pozdravljali, zabeležene su posade Voždovčana, Novosađana, Aranđelovčana, Mladenovčana, Vrščana i Oplenčana.

Podelite vest: