JOŠ JEDNA VISOKA ŠKOLA NA VOŽDOVCU

Akreditovana Visoka škola za projektni menadžment uskoro će početi sa radom u prostorijama u ul. Bože Jankovića 14 na Voždovcu, u kojima je ranijih godina bila Uprava javnih prihoda. Tim povodom u sredu, 21. marta 2012. godine potpisan je Ugovor o korišćenju opštinske poslovne zgrade u ul. Bože Jankovića 14, koju je GO Voždovac dala na korišćenje Visokoj školi za prijektni menadžment, radi obavljanja visokoškolskog obrazovanja. Ugovor su potpisali dr Dragan Vukanić, predsednik opštine Voždovac i prof. dr Petar Jovanović, osnivač Visoke škole i bivši dekan FON-a.

Posle samostalnog uređenja prostora, ova visoka škola moći će da primi studente na osnovne i specijalističke studije – smer Projektni menadžment. Po završetku školovanja studenti stiču zvanje Projektni menadžer, što je nova menadžerska profesija, sve više tražena u svetu i kod nas.

Početkom rada Visoke škole za projektni menadžment, opština Voždovac će postati bogatija za još jednu – osmu po redu, visokoškolsku ustanovu na svojoj teritoriji.

Поделите вест: