SAJAM ZAPOŠLJAVANJA NA OPŠTINI VOŽDOVAC

sajam zaposljavanja11 jpgSajam zapošljavanja na opštini Voždovac u sredu, 29.juna 2011.godine u 11 časova svečano će otvoriti predsednik opštine Voždovac dr Dragan Vukanić. Sajam će se održati u Centru za kulturu i sport „Šumice“, Ustanička 125c, i trajaće u terminu od 10-18 časova. Dosadašnje voždovačke Sajmove zapošljavanja posetilo je više hiljada nezaposlenih lica, a više stotina kandidata je dobilo stalno zaposlenje.

Zainteresovanost za  svoje učešće na Sajmu zapošljavanja pokazalo je 20 preduzeća. Na njihovom repertoaru naći će se  oko 300 potreba za zasnivanje radnog odnosa i preko 200 drugih oblika radnog angažovanja. Sajam zapošljavanja opština Voždovac realizuje u cilju omogućavanja neposrednog kontakta između lica koja traže posao i uspešnih poslodavaca. Kroz povećanje šansi za zapošljavanje cilj je da se doprinese smanjenju broja nezaposlenih u Srbiji.

Ovim putem pozivamo sve zainteresovane koji traže posao da uzmu aktivno učešće na sajmu zapošljavanja, i iskoriste priliku da se direktno informišu o slobodnim radnim mestima u velikim i uspešnim firmama kao i da iskoriste mogućnost da poslodavcima prezentuju svoje kvalitete, znanja i veštine.

Neophodno je da lica bez posla tom prilikom ponesu sa sobom svoju kraću radnu biografiju u pismenoj formi.

Поделите вест: