OTVORENO IGRALIŠTE U JAJINCIMA

Delegacija Opštine Voždovac na čelu sa Aleksandrom Savićem, članom Opštinskog veća i Vladom Sekulićem, savetnikom predsednika Opštine, svečano je sa predstavnicima MZ Jajinci u petak, 19. novembra 2010. godine otvorila sportski teren u ulici Milutina Miljkovića u Jajincima. Igralište je ograđeno, ugrađeni su koševi, fudbalski golići i uvedena je ulična rasveta ispred igrališta. Realizaciju celokupnog ovog projekta u potpunosti je pomogla firma „Beogas“, koja je strateški partner opštine Voždovac za gasifikaciju.

U planu je, takođe, renoviranje još jednog igrališta u ulici Ivanke Muačević, gde će se u saradnji sa istom firmom kompletno ograditi sportski teren i popuniti pratećim mobilijarom, te na taj način staviti u funkciju. Voždovačko rukovodstvo ovom akcijom nastavlja brigu o svojim najmlađim stanovnicima. Takođe ovaj događaj je propratio i SOS kanal sa kojim Opština ima zajednički projekat „Ligu budućih šampiona“. Sledeći projekat opštine Voždovac koji će se uskoro realizovati je sportska sala u O.Š. „Jajinci“.

Ujedno predstavnici Opštine obišli su i radove na vodovodnoj mreži duž Avalskog puta u dužini od 6 km i 300 metara, koji se sprovode po utvrđenom planu. Uporedo sa tim MZ „Jajinci“ rešava i problem kišne kanalizacije od Spomen parka do naselja Maksima. Posle toga u prostorijama MZ „Jajinci“ održan je radni sastanak sa odbornicima te mesne zajednice gde se opštinska delegacija upoznala sa dosadašnjim tempom gasifikacije u tom voždovačkom naselju.

Podelite vest: