POMOĆ OD POLA MILIONA DINARA

vatrogasciPrivremeni organ opštine Voždovac na sednici održanoj 27. oktobra o.g. doneo je odluku da sa ukupno 500.000 dinara pomogne KBC Dr Dragiša Mišović, kao i Upravu za vanredne situacije u Beogradu – Vatrogasno spasilački bataljon Voždovac. Ovom odlukom KBC Dr Dragiša Mišović je dobio 300.000 din., dok je Vatrogasno spasilački bataljon Voždovac  koji je u noći vatrene stihije prvi stigao na lice mesta dobio iznos od 200.000 din.

Ispred KBC Dr Dragiša Mišović hrabrim pripadnicima spasilačkog bataljona obratili su se direktor KBC-a Radisav Šćepanović i dr Zoran Ćosić koji su voždovačkom bataljonu  poklonili u znak zahvalnosti za pruženu pomoć plazma televizor.

Predstavnici opštine Voždovac Branko Arsenijević i Savo Škundrić takođe su se zahvalili pripadnicima bataljona i predložili da se saradnja lokalne samouprave i Uprave za vanredne situacije u Beogradu intezivira i u budućem periodu kako bi u eventualnim urgentnim slučajevima nastavili da pružaju adekvatnu pomoć ugroženom stanovništvu.

Podelite vest: