PODELA HUMANITARNE POMOĆI

h_pomocHumanitarnom fondu je pristiglo oko 250 zahteva socijalno ugroženih lica za dobijanje jednokratne novčane pomoći, a odobrena su103 zahteva u ukupnom iznosu od 800 hiljada dinara. Humanitarni fond podelio je pojedinačne novčane iznose u vrednosti od 5 do 15 hiljada dinara.

Ovog puta Fond je pomogao i uspešnog učenika sa Voždovca PAJIĆ NIKOLU, finansirajući njegovo nagradno putovanje u Moskvu. Nikola je nosilac Vukove diplome, do sada je pobeđivao na mnogim takmičenjima iz matematike, fizike, hemije i ruskog jezika, a nedavno je osvojio i zlatnu medalju u ekipnom državnom prvenstvu u tenisu.

Stanovnici Voždovca koji su u teškom materijalnom položaju, uputili su molbu Fondu za hitnu finansijsku pomoć, uz svu neophodnu prateću dokumentaciju. Prioritet pri odlučivanju imaju bolesna deca i sugrađani, kojima je potrebna novčana podrška za kupovinu lekova i sl.

Humanitarni fond Voždovca se finansira putem donacija privrednih i drugih subjekata, priloga i poklona, a često i dobrovoljnom donacijom opštinskih funkcionera.

Žiro račun Fonda je: 840-1569740-64, a predstavnici Humanitarnog fonda mole sve one koji su u prilici da nekome pomognu svojom uplatom, to i učine.

Поделите вест: