OBAVEŠTENjE O RADOVIMA KOJI ĆE SE IZVODITI U ULICI VOJVODE STEPE

vojvode_stepeAgencija za investicije i stanovanje potpisala je 12. juna 2014. godine ugovor za izvođenje radova na rekonstrukciji tramvajske dvokolosečne pruge, tramvajske kontaktne mreže, kolovoza, trotoara i infrastrukture u Ulici vojvode Stepe, od Autokomande do okretnice na Banjici, sa izvođačem radova – JV „Ratko Mitrović niskogradnja”‚ d.o.o., Beograd, Srbija i „SZ ŽGP Ljubljana” d.d., Ljubljana, Slovenija.

Rekonstrukcijom će biti obuhvaćeno sledeće: rekonstrukcija tramvajske pruge, kolovoza i trotoara u Ulici vojvode Stepe od Autokomande do okretnice na Banjici, odvodnjavanja tramvajske baštice, kolovoza i trotoara, tramvajska kontaktna mreža, saobraćajna oprema i signalizacija, osvetljenje, elektroenergetska infrastruktura, izmeštanje i zaštita postojećih komunalnih instalacija (vodovod, kanalizacija, toplovod, telekom). Dužina deonica iznosi 4.500 metara.

Rok za izvođenje radova je 365 dana, a počeće u julu ove godine.

Finansiranje radova je iz kredita Evropske banke za obnovu i razvoj, donacije Evropske komisije koja se administrira preko Evropske investicione banke i budžeta grada Beograda,  za plaćanje PDV-a.

Podelite vest: