ОБАВЕШТЕЊЕ О РАДОВИМА КОЈИ ЋЕ СЕ ИЗВОДИТИ У УЛИЦИ ВОЈВОДЕ СТЕПЕ

vojvode_stepeАгенција за инвестиције и становање потписала је 12. јуна 2014. године уговор за извођење радова на реконструкцији трамвајске двоколосечне пруге, трамвајске контактне мреже, коловоза, тротоара и инфраструктуре у Улици војводе Степе, од Аутокоманде до окретнице на Бањици, са извођачем радова – ЈВ „Ратко Митровић нискоградња”‚ д.о.о., Београд, Србија и „СЗ ЖГП Љубљана” д.д., Љубљана, Словенија.

Реконструкцијом ће бити обухваћено следеће: реконструкција трамвајске пруге, коловоза и тротоара у Улици војводе Степе од Аутокоманде до окретнице на Бањици, одводњавања трамвајске баштице, коловоза и тротоара, трамвајска контактна мрежа, саобраћајна опрема и сигнализација, осветљење, електроенергетска инфраструктура, измештање и заштита постојећих комуналних инсталација (водовод, канализација, топловод, телеком). Дужина деоница износи 4.500 метара.

Рок за извођење радова је 365 дана, а почеће у јулу ове године.

Финансирање радова је из кредита Европске банке за обнову и развој, донације Европске комисије која се администрира преко Европске инвестиционе банке и буџета града Београда,  за плаћање ПДВ-а.

Поделите вест: