KREČENjE PROSTORIJA DOMA ZA STARE „ VOŽDOVAC“

Predsednik opštine Voždovac Aleksandar Savić sa svojim saradnicima, brojni volonteri i radnici Atlantik Grupe, učestvovali su danas u akciji krečenja Doma za stare u Kačarskoj ulici na Voždovcu, težeći ka istim vrednostima modernog društva i solidarnoj pomoći onima kojima je pomoć neophodna.

Rukovodioci Opštine, kao i zaposleni u Atlantik Grupi, posvetili su jedan radni dan društveno korisnom radu i svojoj društvenoj zajednici. Atlantik Grupa nazvala je ovaj dan kompanijskim Danom vrednosti.

Ovo je još jedna akcija u nizu koju sprovodi Opština, kao što smo obećali prilikom posete Doma za stare u vreme Usršnjih praznika, da ćemo pružiti pomoć da se urede prostorije u kojima borave naši najstariji sugrađani i time doprineti njihovom kvalitetnijem življenju – istakao je predsednik Opštine Aleksandar Savić.

Direktorka Doma za stare „Voždovac“ izrazila je zahvalnost na brzoj reakciji Opštine i zahvalila svim učesnicima ove današnje akcije, koji su se potrudili da se ulepšaju prostorije u kojima borave korisnici ovog Doma.

Svaka naša volonterska akcija je usmerena na to da se pomogne različitim gradskim ustanovama, nevladinim organizacijama ili institucijama, naročito deci i starijim licima sa idejom da krupne promene započinju malim akcijama i da u modernom građanskom društvu ne sme da izostane solidarnost sa onima kojima je potrebna pomoć i podrška. To je za naše zaposlene onaj dodatni učinak i zadovoljsto kada uradimo nešto lepo i korisno za zajednicu u kojoj poslujemo, rekao je Dragomir Kostić, direktor Atlantik Brandsa ispred volonterskog tima Atlantika.

Podelite vest: