КРЕЧЕЊЕ ПРОСТОРИЈА ДОМА ЗА СТАРЕ „ ВОЖДОВАЦ“

Председник општине Вождовац Александар Савић са својим сарадницима, бројни волонтери и радници Атлантик Групе, учествовали су данас у акцији кречења Дома за старе у Качарској улици на Вождовцу, тежећи ка истим вредностима модерног друштва и солидарној помоћи онима којима је помоћ неопходна.

Руководиоци Општине, као и запослени у Атлантик Групи, посветили су један радни дан друштвено корисном раду и својој друштвеној заједници. Атлантик Група назвала је овај дан компанијским Даном вредности.

Ово је још једна акција у низу коју спроводи Општина, као што смо обећали приликом посете Дома за старе у време Усршњих празника, да ћемо пружити помоћ да се уреде просторије у којима бораве наши најстарији суграђани и тиме допринети њиховом квалитетнијем живљењу – истакао је председник Општине Александар Савић.

Директорка Дома за старе „Вождовац“ изразила је захвалност на брзој реакцији Општине и захвалила свим учесницима ове данашње акције, који су се потрудили да се улепшају просторије у којима бораве корисници овог Дома.

Свака наша волонтерска акција је усмерена на то да се помогне различитим градским установама, невладиним организацијама или институцијама, нарочито деци и старијим лицима са идејом да крупне промене започињу малим акцијама и да у модерном грађанском друштву не сме да изостане солидарност са онима којима је потребна помоћ и подршка. То је за наше запослене онај додатни учинак и задовољсто када урадимо нешто лепо и корисно за заједницу у којој послујемо, рекао је Драгомир Костић, директор Атлантик Брандса испред волонтерског тима Атлантика.

Поделите вест: