ODRŽANA KONFERENCIJA ZA NOVINARE POVODOM PRVE GODINE RADA OPŠTINSKOG RUKOVODSTVA

Na konferenciji za novinare koju je sazvao predsednik opštine Voždovac Aleksandar Savić, povodom prve godine rada opštinskog rukovodstva, održanoj u petak, 30. januara 2015. godine, predsednik je predstavio rezultate koji su ostvareni u proteklih godinu dana, kao i planove za naredni period.

Aleksandar Savić izložio je najvažnije projekte koji su na Voždovcu realizovani ili započeti u proteklih godinu dana – iz oblasti školstva, saobraćajne i komunalne infrastrukture, zdravstva, kulture, sporta, rad Opštinske uprave, kao i rad na brojnim projektima sa stranim investitorima.

Neki od projekata su finansirani u potpunosti iz budžeta Opštine, dok su neki potpuno ili delimično finansirani iz budžeta grada Beograda – a sve to uz veliku pomoć i koordinaciju nadležnih sekretarijata  i javnih gradskih preduzeća.

„Ovaj današnji skup je izraz potrebe da se – nakon godinu dana od kako sam, zajedno sa svojim timom, na čelu opštine Voždovac – osvrnemo na rezultate i  kritički sagledamo naš rad, aktivnost naše institucije, kao i da ujedinimo naše napore, da ih još bolje koordiniramo, sa zajedničkim ciljem – da omogućimo bolje uslove za život svakom pojedincu naše opštine“ – naveo je predsednik Savić obraćajući se novinarima. (ceo tekst obraćanja predsednika Opštine)

Podelite vest: