ОДРЖАНА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА НОВИНАРЕ ПОВОДОМ ПРВЕ ГОДИНЕ РАДА ОПШТИНСКОГ РУКОВОДСТВА

На конференцији за новинаре коју је сазвао председник општине Вождовац Александар Савић, поводом прве године рада општинског руководства, одржаној у петак, 30. јануара 2015. године, председник је представио резултате који су остварени у протеклих годину дана, као и планове за наредни период.

Александар Савић изложио је најважније пројекте који су на Вождовцу реализовани или започети у протеклих годину дана – из области школства, саобраћајне и комуналне инфраструктуре, здравства, културе, спорта, рад Општинске управе, као и рад на бројним пројектима са страним инвеститорима.

Неки од пројеката су финансирани у потпуности из буџета Oпштине, док су неки потпуно или делимично финансирани из буџета града Београда – а све то уз велику помоћ и координацију надлежних секретаријата  и јавних градских предузећа.

„Овај данашњи скуп је израз потребе да се – након годину дана од како сам, заједно са својим тимом, на челу општине Вождовац – осврнемо на резултате и  критички сагледамо наш рад, активност наше институције, као и да ујединимо наше напоре, да их још боље координирамо, са заједничким циљем – да омогућимо боље услове за живот сваком појединцу наше општине“ – навео је председник Савић обраћајући се новинарима. (цео текст обраћања председника Општине)

Поделите вест: