ПОДЕЉЕНЕ НАГРАДЕ НАЈУСПЕШНИЈИМ ВОЖДОВАЧКИМ УЧЕНИЦИМА У ШКОЛСКИМ СПОРТСКИМ ТАКМИЧЕЊИМА

И ове године одржано је свечано проглашење најуспешнијих школа у школским спортским такмичењима Вождовца у кошарци, одбојци и футсалу у школској 2022/23. години. Бројни ученици примили су дипломе и пехаре за своје заслужене успехе који су постигли трудом и радом и тако представили на најлепши начин своју школу и Општину. Подели признања присуствовао је генерални секретар Београдске асоцијације за школски спорт Слободан Ђурић, спортски директор Београдске асоцијације за школски спорт Момчило Станојковић, члан Већа Градске општине Вождовац задужен за спорт Александар Максимовић, чланица Већа задужена за школство Бојана Јакшић и председница и генерални секретар Спортског савеза Градске општине Вождовац Јована Радивојевић и Срђан Милић.

Чланица Већа Бојана Јакшић обратила се присутнима у Свечаној сали. „У име председнице Општине Вождовац Иване Томић Илић желим да вас поздравим и да вам честитам на оствареним резултатима, наградама које сте заслужили и свему ономе што радите како би наш спорт, наше школе, Општина и сви ми заједно били поносни на вас. Желим вам да наставите да се борите, да радите и будете узор наредним генерацијама које долазе да и они виде од вас и крену да се баве спортом“, рекла је Бојана Јакшић.

Удружење педагога физичке културе Вождовца од свог оснивања 2009. године организатор је и реализатор школских спортских такмичења из система школског спорта Републике Србије.

Поделите вест: