СВЕЧАНО ОТВОРЕНА НОВА ЗГРАДА МЗ „ПИНОСАВА“

Житељи подавалског насеља Пиносава од данас имају на располагању савремено опремљене просторије новог објекта Месне заједнице. На месту старе оронуле зграде МЗ „Пиносава“ општина Вождовац је од својих средстава изградила нови објекат површине 150 м2, са канцеларијским просторијама, тоалетом и салом у којој ће моћи да се одржавају разни скупови и културно образовни садржаји.

Председник Општине Александар Савић и председник Месне заједнице Драгиша Миленковић свечано су отворили нови објекат, који је освећен у присуству већег броја мештана.

Обраћајући се присутним грађанима, председник Савић истакао је да је циљ општинског руководства да се у свим подавалским местима изгради по један овакав објекат где би се грађани окупљали и давали предлоге Општини.

„Требало би да у сваком овом објекту доведемо и службенике Републичког геодетског завода, да Општину приближимо нашим грађанима, како не би морали да долазе до централне зграде за потребну документацију и услуге“ – рекао је Савић и додао је је у плану и обнова Основне школе „Васа Чарапић“, за коју је пројектна документација већ завршена.

Поделите вест: