PREDSEDNIK SAVIĆ I MEŠTANI JAJINACA O RADOVIMA I REZULTATIMA U OVOM KRAJU

Predsednik Gradske opštine Voždovac Aleksandar Savić i članovi Veća razgovarali su danas sa meštanima Jajinaca o radovima na izgradnji Jelezovačkog kolektora.

„U naredne četiri godine osnovni prioritet je da kanalizaciono pitanje rešimo kao što je to rešeno u obližnjoj Banjici. Takođe, u tom periodu planiramo i da gasifikacijom pokrijemo ceo podavalski kraj. Do pre 6 godina planove detaljne regulacije na Voždovcu su imali samo Pašino brdo, Šumice i deo preko auto-puta. Za Opštinu Voždovac je u proteklom periodu urađeno 38 planova i u izradi je još 29 , tako da će podavalska mesta biti pokrivena planskom dokumentacijom. Ono što još prepoznajemo kao potrebu građana jeste dečiji vrtić veće površine. Uveli smo nove linije mini buseva, a planiramo i da trolejbusku liniju na Banjici produžimo do Jajinaca“, rekao je Savić okupljenim građanima.

Stanovnici ovog podavalskog mesta pozdravili su inicijative rukovodstva Opštine Voždovac  za poboljšanje životnih uslova i istakli da Voždovac postaje lepše mesto za život.

Podelite vest: