ПРЕДСЕДНИК САВИЋ И МЕШТАНИ ЈАЈИНАЦА О РАДОВИМА И РЕЗУЛТАТИМА У ОВОМ КРАЈУ

Председник Градске општине Вождовац Александар Савић и чланови Већа разговарали су данас са мештанима Јајинаца о радовима на изградњи Јелезовачког колектора.

„У наредне четири године основни приоритет је да канализационо питање решимо као што је то решено у оближњој Бањици. Такође, у том периоду планирамо и да гасификацијом покријемо цео подавалски крај. До пре 6 година планове детаљне регулације на Вождовцу су имали само Пашино брдо, Шумице и део преко ауто-пута. За Општину Вождовац је у протеклом периоду урађено 38 планова и у изради је још 29 , тако да ће подавалска места бити покривена планском документацијом. Оно што још препознајемо као потребу грађана јесте дечији вртић веће површине. Увели смо нове линије мини бусева, а планирамо и да тролејбуску линију на Бањици продужимо до Јајинаца“, рекао је Савић окупљеним грађанима.

Становници овог подавалског места поздравили су иницијативе руководства Општине Вождовац  за побољшање животних услова и истакли да Вождовац постаје лепше место за живот.

Поделите вест: