ЦЕНТАР „ШУМИЦЕ“ – ОД РУИНЕ ДО ПУНОГ СЈАЈА

Успешни спортисти општине Вождовац, који освајају светске и европске медаље и пехаре, до скоро су вежбали у руинираним и неусловним просторијама спортског центра „Шумице“. Скупштина ГО Вождовац је 2016. године покренула поступак ликвидације Центра за културу и спорт „Шумице“ и преузела на себе дуг од 120 милиона динара.

Преданим радом, вољом и залагањем руководства Општине, објекат данас можемо поредити са светским спортским установама. Ради унапређења услуга у претходним месецима завршено је реконструисање крова који је низ година уназад прокишњавао. Спортска дворана је окречена, замењен је цео паркет новим, сређени су тоалети и туш кабине, свлачионице за играче и судије, ВИП ложа, као лекарска амбуланта. Постављена је нова портирница у холу зграде, ЛЕД расвета на плафонима, промењена је комплетна керамика и столарија – прозори и врата, а цео простор је климатизован.

Завршене радове обишао је председник Општине Александар Савић са сарадницима који је у разговору са директором „Вождовачког центра Шумице“ Зораном Иванишем истакао да су сви грађани добродошли у реновиране „Шумице“ и да сада Вождовац може очекивати још више спортских медаља.

Поделите вест: