ВИКЕНД РОКЕНРОЛА И НАЈЛЕПШИХ ДЕЧИЈИХ ПРЕДСТАВА У „ШУМИЦАМА“

У оквиру манифестације „Вождовачке летње вечери“ у „Вождовачком центру – Шумице”, трећи викенд обележен је разиграним представама како за малишане, тако и врхунским музичким интерпретацијама за старије.

Првог дана викенда, малишани су уживали у представи  „Капетан Џон Пиплфокс“ у изведби младих глумаца Театра 13, док је касније у оквиру програма „Успаванка за „Бијело дугме““ песме „Бијелог дугмета“ певао некадашњи сарадник ове групе Жељко Савић. Заједно са њим најлепше песме ове групе певала је и публика присутна у великом броју.

Друго вече за добру забаву и расположење био је задужен Предраг Вуковић Пеђолино, који је песмама за децу, представама и правим малим спектаклом забавио најмлађе. Након наступа Пеђолина, наступила је рокенрол група „Android & Tilted boys“, чији су чланови Андрија Бабовић – Андроид (гитара и вокал), Срђан Ставрић – Ђиђа (гитара и вокал) & Слободан Величковић – Боби Ван Кеноби (бас и вокал), подсетили публику на најпознатије рокенрол и блуз  хитове 50-их и 60-их година.

Представа „Три прасета“ у изведби глумаца Соње Радош. Саре Србљанин,  Николе Трајковић и Павла челића обележила је трећи дан викенда у оквиру дечијег програма, која је насмејала како малишане, тако и родитеље, а након ње наступило је вече Битлса. Професор Факултета примењених уметности, Растко Ћирић приредио је вече које је вратило дух времена Битлса, свирајући и певајући њихове најлепше песме.

Поделите вест: