VIKEND ROKENROLA I NAJLEPŠIH DEČIJIH PREDSTAVA U „ŠUMICAMA“

U okviru manifestacije „Voždovačke letnje večeri“ u „Voždovačkom centru – Šumice”, treći vikend obeležen je razigranim predstavama kako za mališane, tako i vrhunskim muzičkim interpretacijama za starije.

Prvog dana vikenda, mališani su uživali u predstavi  „Kapetan Džon Piplfoks“ u izvedbi mladih glumaca Teatra 13, dok je kasnije u okviru programa „Uspavanka za „Bijelo dugme““ pesme „Bijelog dugmeta“ pevao nekadašnji saradnik ove grupe Željko Savić. Zajedno sa njim najlepše pesme ove grupe pevala je i publika prisutna u velikom broju.

Drugo veče za dobru zabavu i raspoloženje bio je zadužen Predrag Vuković Peđolino, koji je pesmama za decu, predstavama i pravim malim spektaklom zabavio najmlađe. Nakon nastupa Peđolina, nastupila je rokenrol grupa „Android & Tilted boys“, čiji su članovi Andrija Babović – Android (gitara i vokal), Srđan Stavrić – Điđa (gitara i vokal) & Slobodan Veličković – Bobi Van Kenobi (bas i vokal), podsetili publiku na najpoznatije rokenrol i bluz  hitove 50-ih i 60-ih godina.

Predstava „Tri praseta“ u izvedbi glumaca Sonje Radoš. Sare Srbljanin,  Nikole Trajković i Pavla čelića obeležila je treći dan vikenda u okviru dečijeg programa, koja je nasmejala kako mališane, tako i roditelje, a nakon nje nastupilo je veče Bitlsa. Profesor Fakulteta primenjenih umetnosti, Rastko Ćirić priredio je veče koje je vratilo duh vremena Bitlsa, svirajući i pevajući njihove najlepše pesme.

Podelite vest: