ПОЧЕЛА ТРКА ЗА ТРОФЕЈ ВОЖДОВЦА

Већ шесту годину за редом, Градска општина Вождовац и Спортски савез Вождовца, у сарадњи са Фудбалским савезом Београда, организују фудбалски турнир „Трофеј Вождовца“, у коме учешће узимају вождовачки аматерски сениорски клубови. На стадиону ФК „Херој Полет“ у Јајинцима, турнир су јуче отворили чланови Већа општине Момир Ћировић и Милош Стојановић, као и председник Спортског савеза Вождовца Раденко Стевовић.

„Спорт на Вождовцу заузима важно место. Зато ће наша општина наставити да подржава свако рекреатривно и професионално бављење спортом. Побољшаваћемо услове за тренинг не само фудбалерима, већ и играчима рукомета, одбојке и кошарке“, изјавио је Ћировић, који је почетним ударцем отворио турнир. Раденко Стевовић је нагласио да овај турнир за циљ има промоцију спорта и здравог живота, као припрему играча за предстојеће првенство.

Са почетком у 18 часова, у Јајинцима је одиграна утакмица првог кола групе А, где је ФК „Херој Полет“ био домаћин екипи ФК „Торлак“. Коначан резултат је био 0:1 у корист гостујућег тима. Турнир се завршава финалним такмичењем, које се одржава 11. августа на стадиону ФК Вождовац.

Поделите вест: