POČELA TRKA ZA TROFEJ VOŽDOVCA

Već šestu godinu za redom, Gradska opština Voždovac i Sportski savez Voždovca, u saradnji sa Fudbalskim savezom Beograda, organizuju fudbalski turnir „Trofej Voždovca“, u kome učešće uzimaju voždovački amaterski seniorski klubovi. Na stadionu FK „Heroj Polet“ u Jajincima, turnir su juče otvorili članovi Veća opštine Momir Ćirović i Miloš Stojanović, kao i predsednik Sportskog saveza Voždovca Radenko Stevović.

„Sport na Voždovcu zauzima važno mesto. Zato će naša opština nastaviti da podržava svako rekreatrivno i profesionalno bavljenje sportom. Poboljšavaćemo uslove za trening ne samo fudbalerima, već i igračima rukometa, odbojke i košarke“, izjavio je Ćirović, koji je početnim udarcem otvorio turnir. Radenko Stevović je naglasio da ovaj turnir za cilj ima promociju sporta i zdravog života, kao pripremu igrača za predstojeće prvenstvo.

Sa početkom u 18 časova, u Jajincima je odigrana utakmica prvog kola grupe A, gde je FK „Heroj Polet“ bio domaćin ekipi FK „Torlak“. Konačan rezultat je bio 0:1 u korist gostujućeg tima. Turnir se završava finalnim takmičenjem, koje se održava 11. avgusta na stadionu FK Voždovac.

Podelite vest: