MUZIKA BITLSA I BJELOG DUGMETA NA VOŽDOVCU

U oviru Voždovačkih letnjih večeri koje se održavaju u „Šumicama“ , prvog vikenda u avgustu Voždovčani će moći da uživaju u mnogo dobre muzike.

U petak, 2. avgusta veče je posvećeno muzici Bijelog dugmeta, koju izvodi Željko Savić – kompozitor, tekstopisac, aranžer, pevač, multiinstrumentalista, muzički i filmski producent iz Beograda. Bio je član Bijelog dugmeta 2005. na jugoslovenskoj i 2006. godinre na američkokanadskoj turneji. Predsednik je OCD Lenon i direktor Male škole rokenrola.

U subotu, 3.avgusta nastupiće Android & Tilted Bojs je trio sačinjen od iskusnih rokenrol muzičara: Andrija Babović – Android (gitara i vokal), Srđan Stavrić – Điđa (gitara i vokal) & Slobodan Veličković – Bobi Van Kenobi (bas i vokal).

Publika će imati priliku da sluša numere  50-ih i 60-ih godina koju su izvodili Čak Beri, Elvis Presley, Roling Stonsi, Džoni Vinter i drugi.

U nedelju, 4. avgusta,  nastupiće Rastko Ćirić  sa muzikom Bitlsa – „ Bitls tribjut“.

Manifestacija „Voždovačke letnje večeri“ održava se organizaciji Gradske opštine Voždovac, Voždovačkog centra „Šumice“ i Udruženja „Lenon“ . Muzički programi počinju u 21 sat, a ulaz je besplatan.

Podelite vest: