МУЗИКА БИТЛСА И БЈЕЛОГ ДУГМЕТА НА ВОЖДОВЦУ

У овиру Вождовачких летњих вечери које се одржавају у „Шумицама“ , првог викенда у августу Вождовчани ће моћи да уживају у много добре музике.

У петак, 2. августа вече је посвећено музици Бијелог дугмета, коју изводи Жељко Савић – композитор, текстописац, аранжер, певач, мултиинструменталиста, музички и филмски продуцент из Београда. Био је члан Бијелог дугмета 2005. на југословенској и 2006. годинре на америчкоканадској турнеји. Председник је ОЦД Ленон и директор Мале школе рокенрола.

У суботу, 3.августа наступиће Андроид & Тилтед Бојс је трио сачињен од искусних рокенрол музичара: Андрија Бабовић – Андроид (гитара и вокал), Срђан Ставрић – Ђиђа (гитара и вокал) & Слободан Величковић – Боби Ван Кеноби (бас и вокал).

Публика ће имати прилику да слуша нумере  50-их и 60-их година коју су изводили Чак Бери, Елвис Преслеy, Ролинг Стонси, Џони Винтер и други.

У недељу, 4. августа,  наступиће Растко Ћирић  са музиком Битлса – „ Битлс трибјут“.

Манифестација „Вождовачке летње вечери“ одржава се организацији Градске општине Вождовац, Вождовачког центра „Шумице“ и Удружења „Ленон“ . Музички програми почињу у 21 сат, а улаз је бесплатан.

Поделите вест: