„КАПЕТАН ЏОН ПИПЛФОКС“ И „ТРИ ПРАСЕТА“ ЗА МАЛИШАНЕ СА ВОЖДОВЦА

Капетан Џон Пиплфокс, звани Звоно, највећи гусар свих времена са својом малом али одабраном посадом, повешће вас у невероватну пустоловину, у петак, 2. августа, у 19 часова.

У оквиру манифестцаије „Вождовачке летње вечери“  у „Шумицама“ ову представу за малишане извешће  глумци Театра 13 Ива Јоксимовић, Никола трајковић, срећко Јанићијевић,  Богдан Јевтић и Јована недељковић.

Током ове дуге пловидбе, видећете нешто невиђено, доживећете авантуру какву нисте ни сањали. Страх, стрепња, храброст, љута борба али и гусарска песма и шала, ту су да вас разгале, забаве и понешто науче. А куда плови овај брод? У Кинеско море…где се појавило седмоглаво чудовиште, страх и трепет свих гусара, које само један човек може да савлада…

У суботу, 3. августа ће малишане забављати Пеђолино и Цеца, а у недељу, 4. августа , у 19 сати, мали Вождовчани видеће познату причу о три прасета и злом вуку који покушава да им сруши куће али на крају бива насамарен.  Играју  Соња Радош. Сара Србљанин,  Никола Трајковић и Павле Челић.

Манифестација „Вождовачке летње вечери“ одржава се организацији Градске општине Вождовац, Вождовачког центра „Шумице“ и Удружења „Ленон“ . Улаз на све представе и програме је бесплатан.

Поделите вест: