„KAPETAN DžON PIPLFOKS“ I „TRI PRASETA“ ZA MALIŠANE SA VOŽDOVCA

Kapetan Džon Piplfoks, zvani Zvono, najveći gusar svih vremena sa svojom malom ali odabranom posadom, povešće vas u neverovatnu pustolovinu, u petak, 2. avgusta, u 19 časova.

U okviru manifestcaije „Voždovačke letnje večeri“  u „Šumicama“ ovu predstavu za mališane izvešće  glumci Teatra 13 Iva Joksimović, Nikola trajković, srećko Janićijević,  Bogdan Jevtić i Jovana nedeljković.

Tokom ove duge plovidbe, videćete nešto neviđeno, doživećete avanturu kakvu niste ni sanjali. Strah, strepnja, hrabrost, ljuta borba ali i gusarska pesma i šala, tu su da vas razgale, zabave i ponešto nauče. A kuda plovi ovaj brod? U Kinesko more…gde se pojavilo sedmoglavo čudovište, strah i trepet svih gusara, koje samo jedan čovek može da savlada…

U subotu, 3. avgusta će mališane zabavljati Peđolino i Ceca, a u nedelju, 4. avgusta , u 19 sati, mali Voždovčani videće poznatu priču o tri praseta i zlom vuku koji pokušava da im sruši kuće ali na kraju biva nasamaren.  Igraju  Sonja Radoš. Sara Srbljanin,  Nikola Trajković i Pavle Čelić.

Manifestacija „Voždovačke letnje večeri“ održava se organizaciji Gradske opštine Voždovac, Voždovačkog centra „Šumice“ i Udruženja „Lenon“ . Ulaz na sve predstave i programe je besplatan.

Podelite vest: