PRIPREMA SRPSKIH I RUSKIH BOKSERA U NOVOJ SALI ZA BOKS U SC „VOŽDOVAC“ NA BANjICI

U Ustanovi sportski centar „Voždovac“ najbolji bokseri Srbije i Rusije danas su zajedničkim treningom obeleželi zvanični početak rada nove sale za boks na Banjici.

Predsednik Bokserskog saveza Srbije Nenad Borovčanin, koji je došao da bodri reprezentativce, zahvalio se opštini Voždovac koja je izašla u susret Savezu. „Zahvaljujući saradnji Bokserskog saveza Srbije i SC „Voždovac“ naša reprezentacija je uspela da dođe do vrhunskih uslova za treninge. Zajednički trening sa bokserima iz Rusije je nastavak saradnje i odlična priprema oba tima za predstojeću Zlatnu rukavicu. Naravno, ovo je i sjajna škola za naše boksere i još jedan korak na putu povratka boksa na puteve stare slave”, rekao je Borovčanin, dodavši da je sledeća godina izuzetno važna za boksere Srbije.

Prema rečima direktora USC „Voždovac“ Dragana Životića, stara, neuslovna sala kompletno je renovirana, uređeni su zidovi, postavljen je novi parket i led rasveta. Savez se pobrinuo za dva nova bokserska ringa, bokserske vreće i drugu neophodnu opremu, čime je omogućeno da ova sala postane trenažni centar Bokserskog saveza Srbije.

Selektor bokserske selekcije Srbije Tomislav Antelj koji je vodio današnji trening, imaće odlične uslove za pripreme našeg tima za Zlatnu rukavicu, koja će se održati u Nišu od 28. novembra do 2. decembra.

Podelite vest: