ПРИПРЕМА СРПСКИХ И РУСКИХ БОКСЕРА У НОВОЈ САЛИ ЗА БОКС У СЦ „ВОЖДОВАЦ“ НА БАЊИЦИ

У Установи спортски центар „Вождовац“ најбољи боксери Србије и Русије данас су заједничким тренингом обележели званични почетак рада нове сале за бокс на Бањици.

Председник Боксерског савеза Србије Ненад Боровчанин, који је дошао да бодри репрезентативце, захвалио се општини Вождовац која је изашла у сусрет Савезу. „Захваљујући сарадњи Боксерског савеза Србије и СЦ „Вождовац“ наша репрезентација је успела да дође до врхунских услова за тренинге. Заједнички тренинг са боксерима из Русије је наставак сарадње и одлична припрема оба тима за предстојећу Златну рукавицу. Наравно, ово је и сјајна школа за наше боксере и још један корак на путу повратка бокса на путеве старе славе”, рекао је Боровчанин, додавши да је следећа година изузетно важна за боксере Србије.

Према речима директора УСЦ „Вождовац“ Драгана Животића, стара, неусловна сала комплетно је реновирана, уређени су зидови, постављен је нови паркет и лед расвета. Савез се побринуо за два нова боксерска ринга, боксерске вреће и другу неопходну опрему, чиме је омогућено да ова сала постане тренажни центар Боксерског савеза Србије.

Селектор боксерске селекције Србије Томислав Антељ који је водио данашњи тренинг, имаће одличне услове за припреме нашег тима за Златну рукавицу, која ће се одржати у Нишу од 28. новембра до 2. децембра.

Поделите вест: