ОПШТИНА ПОКРЕЋЕ ПРОЦЕДУРУ ЗА ВРАЋАЊЕ ПОСЛОВНОГ ПРОСТОРА И БАЗЕНА НА БАЊИЦИ

Председник општине Вождовац Александар Савић најавио је данас да Oпштина покреће процедуру за враћање пословног простора и базена на Бањици у састав Спортског центра „Вождовац“.

Подносећи извештај о раду у 2017. години, Савић је рекао да је Општина за реконструкцију „Шумица“ издвојила 50 милиона динара, од чега је до сада искоришћено 29, а да ће остатак бити инвестиран ове године.

Председник Скупштине Александар Мирковић је навео да „Шумице“ данас, након десет година кризног периода, послују у плусу и функционишу нормално. Према његовим речима, сви термини су попуњени, а све већи број грађана користи услуге Центра.

Одборницима је достављен извештај председника Oпштине о свим најважнијим пројектима који су на Вождовцу реализовани или започети током 2017. године – од развоја привреде, комуналне и путне инфраструктуре, саобраћаја, здравства и школства, до виталних пројеката који су видљиви, мерљиви и у служби становника Вождовца.

Скупштина ГО Вождовац је тајним гласањем донела Решење о избору Милоша Петровића, дипломираног економисте, за члана Већа општине Вождовац.

Поред тога, одборници су усвојили и предлоге решења о именовању чланова управних и надзорних одбора Установе спортски центар „Вождовац“ и Дома културе „Рипањ“, а већином гласова је усвојено Решење о именовању Јоване Цанић за вршиоца дужности директора овог дома културе.

Поделите вест: