МУЗИКА, ПЕСМА И ГЛУМА ЗА ВОЖДОВЧАНЕ ОД 7 ДО 77 ГОДИНА

„Дани Вождовца“ обележени су у уторак и забавним програмом у „Шумицама“, који је био посвећен најмлађим Вождовчанима.

У свом наступу краљица дечијих срца Фрозен Елза је приредила незабораван „Елзин музички шоу“ за бројне малишане који су сат времена ђускали уз своју љубимицу.

У послеподневним часовима ученици нижих разреда вождовачких основних школа имали су прилику да одгледају представу „Ивица и Марица“, у извођењу младих глумаца Театра 13, после чега су се лудо забављали у наступу аниматора и дечјег водитеља Предрага Вуковића и његов познати „Пеђолино шоу“.  Он је на духовити и забаван начин извео своју едукативно-драмску адаптацију познатих бајки прилагођену модерном добу, у којој су се у улози глумаца, нашли и мали гледаоци.

За мало старије основце, у реновираној свечаној сали „Шумица“,  приређена је монодрама „Пробуди се“. Овај позоришни комад извео је академски глумац и режисер Фуад Табучић, многима познат по улози у серији „Село гори а баба се чешља“.Фуад је својим глумачким умећем одушевио младе гледаоце који су уживали у сваком тренутку монодраме.

Концерт староградских и евергрин  хитова, за нешто старије генерације, приредиио је Раде Рајовић. У свом солистичком наступу подсетио је публику на увек радо слушане домаће и стране хитове осамдесетих и деведесетих година.

Ово је уједно био и последњи културно-уметнички догађај који је Градска општина Вождовац организовала за своје суграђане поводом Дана општине и Славе.

Поделите вест: