ЗАХВАЛНИЦЕ И МЕДАЉЕ УЧЕСНИЦИМА ПРОЈЕКТА „ДРИНА НАС СПАЈА 2017“

БЕОГРАД, 17. август – У свечаној сали ГО Савски Венац одржан је у среду, 16. августа, сусрет учесника и организатора који су реализовали пројекат регате за особе са инвалидитетом. Регата је одржана 29. и 30. јула под називом  „Међународна Дринска регата за особе са инвалидитетом „ДРИНА НАС СПАЈА 2017“.

Градска општина Вождовац подржала је овај пројекат чији је циљ да се афирмише равноправност и толеранција, да се подстакне туризам и међународна сарадња за особе са инвалидитетом и створе једнаки услови за све. Сви учесници, а било их је 140, допринели су инклузији особа са инвалидитетом. Заједно су уживали у лепоти рафтинг трке, јединственој    манифестацији  у свету, а поред тога камповали су у природи и учествовали у бројним спортско-рекреативним активностима и културно-забавним садржајима.

О дружењу, квалитетно проведеном времену у природи и заједничким успоменама говорили су домаћини скупа, који су покренули пројекат – председница Удружења особа са инвалидитетом „Све је могуће“ Милада Лазић, председница ГО Савски Венац Ирена Вујовић и в.д. помоћника министра за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Биљана Барошевић. Скуп је у име председника ГО Вождовац поздравио Вук Мирчетић.

Најуспешнијим учесницима и институцијама које су подржале манифестацију уручене су захвалнице и медаље.

Поделите вест: