СЈАЈАН ШОУ ПРОГРАМ ЗА ДЕЦУ, ЕВЕРГРИН И ЕТНО ЗА ОДРАСЛЕ

Богат програм за најмлађе и одрасле у „Вождовачком центру –  Шумице“ пружио је публици  врхунски доживаљај овог викенда. „Пеђолино шоу“, у извођењу Предрага Вуковића Пеђолина био је пун нових комичних прича овог забављача, које су зачињене познатим дечијим песмицама. Краљица дечијих срца  Фрозен Елза је уместо залеђеног краљевства приредила незабораван „Елзин музички шоу“ за многобројне малишане који су сат времена ђускали уз своју љубимицу.

Ансамбл Ратислава Благојевића и „Гледанице“ са Бањице, извели су одличан концерт традиционалне народне музике. Чуо се мелос са Косова и Метохије, из Шумадије , из Босне и Македоније. Тражио се бис, а публика је открила нове извођаче са наше општине.

Љубитељи староградског мелоса и популарних забавних мелодија уживали су у солистичком концерту „Од Арсена до градских песама“ Радета Рајовића.  Блок  староградских песама улепшао је ово вече и подсетио старију публику на мелодије које су актуелне заувек.

Занимљива културна дешавања овог викенда заокружена су отварањем  прве самосталне изложбе цртежа и акварела Теодоре Стојковић, ученице осмог разреда О.Ш. „Данило Киш“.

Програмом који ћемо најавити за следећи викенд, завршава се летњи циклус  „Вождовачких летњих вечери“ за ову годину, који је био састављен од врхунских забављача и уметника.

Поделите вест: