„ВОЖДОВАЧКЕ ЛЕТЊЕ ВЕЧЕРИ“

БЕОГРАД, 17. август – Недељу дана пред крај величанственог програма за децу и одрасле у Установи „Вождовачки центар – Шумице“, на програму су Пеђолино са гостима, аниматори и Фрозен Елза које  су најмлађи желели да виде још једном. Одрасли ће уживати у етно наступу, поп концерту и монодрами.

У петак, 18. августа од 19,00 часова наступиће незаменљиви забављач Пеђолино са својим гостима и пун сат анимирати најмлађу публику. Од 21,00 сат суграђанима  који  воле етно звук представиће се група „Гледанице“ са репертоаром напева са простора старе Србије и Косова и Метохије.

У суботу, 19. августа од 21,00 сат публика која воли староградски мелос и популарне шлагере пратиће солистички концерт  Радета  Рајовића  „Од Арсена до староградских песама“.

У недељу, 20. августа од 19, 00 часова наступа љубимица најмлађих Фрозен Елза са програмом који је децу држао ван седишта.

Програмима следеће недеље завршавају се овогодишња дешавања у оквиру „Вождовачких летњих вечери“. Улаз за све манифестације у организацији Градске општине Вождовац је бесплатан!

Поделите вест: