„ВОЖДОВАЧКЕ ЛЕТЊЕ ВЕЧЕРИ“ – бесплатан програм за викенд

Дечје представе, аниматори, кловнови, староградске песме, вече рокенрола,  песничке вечери, и овог викенда биће на програму у центру Шумице“, у оквиру манифестације „Вождовачке летње вечери“.

У петак, 4. августа  од 19 часова једно од најпознатијих путујућих позоришта за децу – Кофер театар, извешће комад за децуЧАРОЛИЈА НА КРАЈУ ПРЕДСТАВЕ“,  од 21 сат љубитељи староградске музике уживаће у песмама које изводи Дејан Радовановић и гости.

Музички шоу за децу ФРОЗЕН ЕЛЗА“  у извођењу једне од најпознатијих аниматорки у лику Фрозен Елзе  –  Елзе Веверак, заказан је за суботу, 5. августа  у 19 часова,  а од 21 сат следи програм под називом  СТАРИ ДОБРИ РОКЕНРОЛ” у оквиру кога песме са акустичном гитаром изводи рок кантауторка и вокални солиста Оливера Драгићевић Скво.

Недеља, 6. авуст од 19 часова је такође резервисана за децу коју ће забављати аниматори и кловнови, а од 21 сат на песничкој вечери ће се представити књижевник Мића Јакшић.

Сви културни програми су у организацији општине Вождовац, а улаз је слободан.  „Вождовачке летње вечери“ биће организоване до 31. августа.

Поделите вест: