ЈОШ ЈЕДНА УЛИЦА У КУМОДРАЖУ УСКОРО АСФАЛТИРАНА

На захтев грађана, а на иницијативу Месне заједнице „Кумодраж“, данас су почели радови на асфалтирању Шљиварске улице од броја 17 до 33. Обилазећи припремне радове, председник општине Вождовац Александар Савић разговарао је са грађанима ове улице, који су исказали захвалност Општини јер је изашла у сусрет њиховом захтеву. Он је рекао да је ово само једна од улица која ће се реконструисати у насељу Кумодраж у наредном периоду.

„Наставићемо да асфалтирамо некатегорисане путеве у дужини од 3 км на целом Вождовцу. Ми смо у свакодневној комуникацији са нашим грађанима и чинимо све што је у нашој моћи како би побољшали квалитет живота на нашој општини. Захтеви Вождовчана иду преко месних заједнице и ми већ сада прикупљамо предлоге и сугестије за следећу годину. Одабир улица вршимо у договору са грађанима по приоритетима и у зависности од броја породица које ту живе“ – објаснио је председник Савић окупљеним грађанима.

Шљиварска улица ће наредних дана бити асфалтирана у дужини од 100 метара, а вредност радова износи око милион динара. Према плану асфалтирања некатегорисаних путева, у наредном периоду биће асфалтирано још неколико улица у насељу Кумодраж и то: Топола код бр.19, Ђурђевданска од бр. 54 до 81б, Божићна код бр. 35, Реметинска до броја 4 и Степојевачка до бр. 10.

Поделите вест: