„ВОЖДОВАЧКЕ ЛЕТЊЕ ВЕЧЕРИ“ У ШУМИЦАМА

Установа „Вождовачки центар – Шумице“ и овог лета организује сада већ традиционалну манифестацију „Вождовачке летње вечери“. Свечано отварање ће бити у петак, 7. јула у 18:30 часова и трајаће до краја августа. Децу ће забављати Миња Субота и Пеђолино, а од 21 час планиран је коктел и програм евергрин музике за старије суграђане, уз Дејана Радовановића и Петра Јојића.

У оквиру ове манифестације сваког викенда ће се организовати садржаји за децу од 18:30 часова, а за одрасле од 21 час. Петком, суботом и недељом малишани ће моћи да уживају у представама, музичким концертима и филмовима, а одрасли у концертима популарне музике и староградских песама. Субота је резервисана за тинејџерску популацију и гостовања разних ди џејева, као и за ревију младих талената. Недељом ће на вечерњој сцени бити организоване поетске вечери и популарна предавања еминентних стручњака.

Грађани ће имати прилику да уживају у пријатном амбијенту атријума Центар „ Шумице“, а у случају кише програм ће се одражавaти у сали.

ДОБРОДОШЛИ. ЧЕКАМО ВАС !!!

Поделите вест: