„НЕДЕЉА ЕНЕРГИЈЕ“ У БЕОГРАДУ

Energy Week 2017Под покровитељством Града Београда и Министарства рударства и енергетике, у Београду ће по први пут бити одржана „Недеља енергије” од 29. маја до 2. јуна 2017. године.

Током пет радних дана на отвореном и затвореном простору окупиће се представници релевантних државних институција, универзитета и еминентних научних институција, компанија и произвођача напредних технологија, локалних самоуправа, цивилног сектора, као и представници школа и медија.

„Недеља енергије” је јединствен  догађај и место сусрета учесника у сфери одрживог развоја, у оквиру којег ће бити одржани бројни јавни скупови, конференције и радионице.

Фокус овог окупљања биће подизање свести јавности о многобројним темама и изазовима које се тичу енергетске безбедности, енергетске резилијентности, енергетске ефикасности, потрошње енергије, обновљивих извора енергије и заштите животне средине, као и представљање нових решења и технологија.

Манифестација ENERGY WЕЕК, коју организују Центрлно европски форум за развој – ЦЕДЕФ и Секретаријат за енергетику Града Београд, регистрована је на званичном сајту Европске комисије као један од догађаја који ће бити организован током ЕУ Suistainable Energy Wеек.

Свечано отварање „Недеље енергије“ је 29. маја, у 10 часова, на платоу испред Старог двора.

ПРОГРАМ – Недеља енергије 2017

ЦЕДЕФ

Формула тим “Друмска стрела”

Недеља енергије 2017[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Поделите вест: